Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kirsebærsyltetøj

Kirsebærsyltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.sylte-kirsebær
625 g.sukker
0.5 dl.eddike
1.5 dl.vand
2-3 tsk.Rød Melatin
 
Opskrift:
Bærrene udstenes. Vand, eddike og sukker hældes over. Syltetøjet bringes i kog over svag varme ca. 10 min.

Melatin og 2 spsk. ekstra sukker blandes godt og drysses i under omrøring endnu 2 min. Syltetøjet fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes.

Syltetøjet kan serveres som sauce til buddinger og ris á la mande.


Beskrivelse:
En lækker kirsebærsyltetøj kan nemt nydes med en portion gammeldags pandekager

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (14 stemmer)

Opskriften er vist 19106 gange,
og udskrevet 372 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu