Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Myntegele

Myntegele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SyltningRet : Syltning - Gele

Hovedingrediens : Krydderurter - Mynte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.friske mynteblade
1 l.usødet æblesaft
1 brevGul Melatin (40 g)
750 g.sukker
 
Opskrift:
Myntebladene skylles, overhældes med æblesaften. Koges 5 min. Bladene tages op og trykkes tørre over gryden. Saften måles, der skal være 1 liter. Saften bringes i kog. Den Gule Melatin tilsættes under omrøring. Gives et opkog på 1 min. Sukkeret drysses lidt efter lidt i den kogende saft. Koges 1 min. Geléen skummes, fyldes i Atamon skyllede glas, der lukkes dagen efter. Geléen kan evt. tilsættes lidt grøn frugtfarve og lidt hakkede mynteblade efter kogningen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (45 stemmer)

Opskriften er vist 45822 gange,
og udskrevet 1222 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lone  -  2017-09-18 14:30:56
Kan man ikke bruge æble juice?

Annie  -  2014-07-28 18:11:11
Hvorfor kan jeg ikke finde opskrift på myntesaf/myntesirup. Hjælp migvenligst med en sådan. MVH Annie

Helle  -  2011-08-05 18:15:16
Myntegele er lige så god til et godt stykke vildsvin som til lam.

  -  2011-06-18 11:53:47
Hej, hvor længe kan det holde sig også hvis der er frisk hakket mynte i?

Birte N.  -  2008-09-30 10:28:47
Myntegele er uundværligt til lam, men går også rigtig godt med mange andre kød- og fjerkræretter og desserter. Prøv den også som et lille pift mellem retterne - bare for at tjekke om folk nu også er vågne… ;-)

Maria  -  2008-09-19 20:04:10
Hvad kan jeg bruge den til???

  -  0000-00-00 00:00:00
God til lam