Hindbærsyltetøj

Hindbærsyltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.faste hindbær
1.25 dl.vand
650 g.sukker
1 tsk.citronsaft eller Citrus Nekta
1 tsk.Rød Melatin
 
Opskrift:
Vand og sukker varmes langsomt, så sukkeret smelter, før lagen koger. Bærrene hældes i. Citronsaften tilsættes. Når lagen perler i kanten, holdes bærrene svagt i kog i 5 min. De løftes op med hulske i Atamonskyllede glas. Melatin og 1 spsk. sukker blandes godt, drysses fint ud over den kogende lage og røres deri. Kogetid: 2 min. Lagen hældes over bærrene. Der lukkes.





karakterer:
Opskriften er vist 35054 gange,
og udskrevet 628 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-08-10 13:41:35
Der må da ikke komme melanin i en veganer opskrift

  -   2012-08-27 17:23:03
Citron indeholder meget pektin, som kan hjælpe til at få syltetøj/marmelade til at stivne, hvis de bær/frugter man bruger ikke indeholder ret meget pektin selv.

  -   2012-07-31 13:03:43
Super opskrift. Jeg benytter dog rørsukker istedet for hvidt sukker, det giver mere karamelsmag. Jeg har også tilsat saften af 1/2 citron. Den er bare lækker.

  -   2008-07-14 22:48:47
det lyder fint men kan ik forstå hvorfor der skal citron i det for de er jo saftige nok og surer ;-(