Hindbærsyltetøj
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
Vand og sukker varmes langsomt, så sukkeret smelter, før lagen koger. Bærrene hældes i. Citronsaften tilsættes. Når lagen perler i kanten, holdes bærrene svagt i kog i 5 min. De løftes op med hulske i Atamonskyllede glas. Melatin og 1 spsk. sukker blandes godt, drysses fint ud over den kogende lage og røres deri. Kogetid: 2 min. Lagen hældes over bærrene. Der lukkes.
|
|
Opskriften er vist 35054 gange,
og udskrevet 628 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Jane - 2016-08-10 13:41:35 Der må da ikke komme melanin i en veganer opskrift anonym - 2012-08-27 17:23:03 Citron indeholder meget pektin, som kan hjælpe til at få syltetøj/marmelade til at stivne, hvis de bær/frugter man bruger ikke indeholder ret meget pektin selv. Rikke - 2012-07-31 13:03:43 Super opskrift. Jeg benytter dog rørsukker istedet for hvidt sukker, det giver mere karamelsmag. Jeg har også tilsat saften af 1/2 citron. Den er bare lækker. mullemil - 2008-07-14 22:48:47 det lyder fint men kan ik forstå hvorfor der skal citron i det for de er jo saftige nok og surer ;-( |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne