Mintgele
Indsendt : |
|
|
Citronsaften kommes i det kogende vand, og derefter tilsættes myntebladene. Lad det koge ca. 5 minutter.
Bladene sies fra. Der hældes eventuelt lidt vand ved, så man har 4 dl i alt. Geleringsmiddel kommes i og sukkeret tilsættes. Det hele hår et opkog, skummes og hældes på små rene glas. Lukkes først dagen efter når geleen er kold. |
|
Opskriften er vist 32725 gange,
og udskrevet 725 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Per Tork Larsen - 2017-05-03 14:52:24 Det er for meget sukker 300 gram er rigeligt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne