Mintgele - Myntegele
Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Citronsaften kommes i det kogende vand, og derefter tilsættes myntebladene. Lad det koge ca. 5 minutter.
Bladene sies fra. Der hældes eventuelt lidt vand ved, så man har 5 dl i alt. Geleringsmiddel til gele, den gule ca. ½ brev blandes med lidt sukker og kommes i og resten af sukkeret tilsættes. Det hele får et opkog, skummes og hældes på små rene glas. Lukkes først dagen efter når geleen er kold. |
|
Opskriften er vist 39388 gange,
og udskrevet 745 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2024-11-09 16:38:52 Den smagte ikke af så meget, så på billedet har vi tilsat 1 tsk. tørret mynte sammen med sukkeret, det hjalp lidt, men måske lidt essens eller pebermynteolie for mere smag??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne