Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mexicansk kyllingelasange

Mexicansk kyllingelasange, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :


Mexicansk kyllingelasange, billede 4 Mexicansk kyllingelasange, billede 1 Mexicansk kyllingelasange, billede 2 Mexicansk kyllingelasange, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kyllingebryst i tynde strimler
 lidt olie
9-12 lasagneplader
450 g.frossen helbladet spinat
1 ds.flådede hakkede tomater
1 løg
2.5 dl.piskefløde
3 tsk.mexicansk krydderi (santa maria)
3 tsk.ostindisk karry
3 spsk.ketchup
 salt
 peber
 oregano
200 g.mild revet ost
 
Opskrift:
Tø spinaten op, og hak den groft med en kniv.

Steg kyllingestrimlerne gyldne i lidt olie og karry. Hak løget og svits det i lidt olie i en gryde. Hæld tomaterne i gryden sammen med fløde, ketchup og alle krydderierne. Lad denne sauce koge i 15 minutter, og smag den så evt. til med flere krydderier. Den må gerne være stærk, da spinaten tager noget af smagen.

Smør et ovnfast fad. Læg et lag lasagneplader, hæld lidt sauce over, læg et lag spinat samt lidt kylling, og drys med ost. Fortsæt sådan i 3 lag, og slut med sauce og ost. Lad den gerne trække lidt, inden den bages i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 1/2 time.

Serveres med en god salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (139 stemmer)

Opskriften er vist 73094 gange,
og udskrevet 3720 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lars Bakken Jepsen   -  2015-11-21 10:03:19
Smager super godt - har prøvet lave retten den med frisk chili og kalkun i stedet for karry og kylling.

Rikke   -  2012-10-17 16:45:31
Rigtig lækker ret - man kan bruge pasta skruer istedet, hvis ikke man lige ligger inde med plader.

Thea  -  2011-08-12 12:35:33
Den lasagne er bare min yndlingslasagne, og familien elsker når jeg laver den til dem :-) Jeg bruger vi kaffefløde i stedet for piskefløde, for at få fedtprocenten lidt ned, men det smager stadigvæk lækkert! Super opskrift!!

Osss..  -  2011-01-10 09:16:29
mmmmmmm.. lækkert...

m  -  2009-10-25 21:30:43
den hva bar såå lækker syns vi her hjemme

trine  -  2009-06-30 22:28:28
børn elsker den

Charlotte  -  2009-05-31 18:58:19
Det skal være et meget lille ildfast fad, der var ikke sovs til mere end 2 lag i et alm. str. fad

Kitty  -  2008-09-22 16:18:21
nøj hvor smager den her ret godt :-) - vi nød den i fulde drag.

Birthe  -  2008-08-27 13:02:05
Jeg har lavet den mange gange og alle syntes den er rigtig god og det er alså mange mennesker

Christian  -  2007-12-10 14:50:39
Super lækkert, den blev et kæmpe hit i vores lille madklub!

Lucifer  -  2007-08-16 20:38:04
den er smader lækker

Helle  -  0000-00-00 00:00:00
Smør den nederste lasangeplade ind i et tykt lag chilli ketchup

sys  -  0000-00-00 00:00:00
super lækker lasagne. brugte alm. lasagneplader og mornaysauce.

Ditte  -  0000-00-00 00:00:00
I stedet for 3 tsk Mex.krydderi, så tag 1 og så 5 fed hvidløj.. Det er VIRKELIG lækkert.. rigtig lækker lasagne. Den gik som varmt brød..

casper  -  0000-00-00 00:00:00
lyder lækkert

else  -  0000-00-00 00:00:00
En utrolig fin lasagne. Det gik også fint med alm. lasagneplader.

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Mexicansk krydderi har ændret navn til Chili Grillkrydderi, brug evt ren chili i stedet

Lise  -  0000-00-00 00:00:00
Den bliver bedst med friske lasagneplader, ellers kan man hælde kogende vand over de forkogte plader og lade dem trække 8-9 min.

Linda  -  0000-00-00 00:00:00
Frossen hakket spinat kan sagtens bruges