Stuvede bønner med paneret flæsk
Hovedingrediens : Bælgplanter - Grønne bønner Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bank flæskeskiverne let ud med håndroden og snit et par hak i sværen. Vend dem først i sammenpisket æg og dyp dem herefter i en blanding af mel, rasp, salt og peber. Steg så flæsket gyldent og sprødt på begge sider i smør på en pande.
Stuvning: Nip bønnerne og snit dem i mindre stykker. Kog dem i 6-7 minutter i letsaltet vand og lad dem dryppe af i en si. Smelt derpå smørret i en tykbundet gryde, rør melet i og spæd med mælk under omrøring. Lad saucen koge igennem i et par minutter, smag til med salt og peber og tilsæt de afdryppede bønner. Server bønnerne med det sprøde, nystegte flæsk og et par skiver rugbrød til. |
|
Opskriften er vist 52532 gange,
og udskrevet 710 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Helle Grønning - 0000-00-00 00:00:00 Flæsket kan steges på bagepapir i ovnen på 175grader. og paneringen vender jeg kun flæsket i slat og rasp. det bliver dejligt sprødt og spaprer samtidig på fedtet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne