Stuvede bønner med paneret flæsk

Stuvede bønner med paneret flæsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Bælgplanter - Grønne bønner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :
Stuvede bønner med paneret flæsk, billede 4 Stuvede bønner med paneret flæsk, billede 1 Stuvede bønner med paneret flæsk, billede 2 Stuvede bønner med paneret flæsk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Stegeflæsk 1 skive stegeflæsk vejer ca. 60 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Stuvning:
1000 gram Grønne bønner. frost
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

6 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Bank flæskeskiverne let ud med håndroden og snit et par hak i sværen. Vend dem først i sammenpisket æg og dyp dem herefter i en blanding af mel, rasp, salt og peber. Steg så flæsket gyldent og sprødt på begge sider i smør på en pande.

Stuvning:
Nip bønnerne og snit dem i mindre stykker. Kog dem i 6-7 minutter i letsaltet vand og lad dem dryppe af i en si. Smelt derpå smørret i en tykbundet gryde, rør melet i og spæd med mælk under omrøring. Lad saucen koge igennem i et par minutter, smag til med salt og peber og tilsæt de afdryppede bønner. Server bønnerne med det sprøde, nystegte flæsk og et par skiver rugbrød til.


karakterer:
Opskriften er vist 52532 gange,
og udskrevet 710 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16842 (4010 kcal)
KJ pr. Pers. 4210 (1002 kcal)
Vægt ialt 2580 gram
Vægt pr. Pers. 645 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 652 KJ (155 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 12.1 gram
Kulhydrat 5.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Helle Grønning  -  0000-00-00 00:00:00
Flæsket kan steges på bagepapir i ovnen på 175grader. og paneringen vender jeg kun flæsket i slat og rasp. det bliver dejligt sprødt og spaprer samtidig på fedtet