Forårsgryde

Forårsgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.lammesmåkød
20 g.margarine
1 fedpresset hvidløg
0.5 tsk.salt
 groftkværnet peber
2 dl.vand
250 g.forårsløg
250 g.frisk spinat
1 dl.creme fraiche
1 tsk.majsstivelse
 
Opskrift:
Kødet skæres i terninger og brunes i en gryde i margarinen.

Hvidløg, salt, peber og vand tilsættes. Kødet småkoger under låg i ca. 40 min. til det er næsten mørt.

Forårsløgene skæres i 1 cm lange stykker og koges med i 5 min.

Spinaten skylles, drypper af og ribbes for grove stilke Spinaten kommes i gryden og retten koger yderligere 3-4 min.

Majsstivelse og creme fraiche røres sammen og tilsættes. Retten varmes igennem og smages til med salt og peber.

Serveres med kartofler.


karakterer:
Opskriften er vist 33776 gange,
og udskrevet 417 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Conbox Kokken  -  2015-01-16 19:18:24
Super lækkert. Tak for en rigtig god opskrift. Jeg tweakede den dog lidt til min smag med et hakkede løg fra start, lidt bouillon og et drys muskat til spinaten.

Rolf  -  2013-02-25 17:18:41
Laver retten i protest over denne stride vinter

joachim  -  2007-07-10 12:03:43
super lækkert...