Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Cæsarsalat

Cæsarsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SalatRet : Salat - Salater

Hovedingrediens : Salat - Friséesalat - Frisée

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 frissé salat
0.5 fedhvidløg
1 æg (kogt 1 min.)
3 skiverdaggammelt franskbrød i terninger
 olie
4 benfri sild eller ansjosfileter
0.5 citron saft herfra
3-4 spsk.reven parmesanost
5 spsk.italian salatdressing
 
Opskrift:
Skyl salaten og skær den i stykker. Gnid salatskålen med hvidløg. Kog ægget i kun 1 min. Rist brødterningerne og læg dem på fedtsugende papir. Benfri sild hakkes. Kom dressingen i salat-skålen. Flæk ægget og skrab alt ud af skallen. Pisk æg med dressing. Tilsæt salat, brødterninger, hakket sild og bland godt. Pres citronsaft over salaten. Friskkværnet peber tilsættes. Drys tilsidst parmesanost i lidt ad gangen og bland. Den færdige salat skal være næsten tør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (8 stemmer)

Opskriften er vist 21192 gange,
og udskrevet 277 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

klausbeboer  -  2007-03-01 02:49:53
hvad fanden er italian salatdressing (ordet er hverken engelsk eller dansk) det forklares ikke i opskriften og kan ikke findes under jeres hjemmeside