Hindbærgrød

Hindbærgrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Hindbærgrød, billede 4 Hindbærgrød, billede 1 Hindbærgrød, billede 2 Hindbærgrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hindbær
5 dl.vand eller ribssaft
75-125 g.sukker
4 spsk.Ideal jævning A
1 tsk.vaniljesukker
 
Opskrift:
Bærrene skylles skånsomt, hvis det er nødvendigt og bringes i kog i vand eller saft.

Sukker tilsættes efter smag.

Ideal jævning og vaniljesukker røres ud i koldt vand og hældes i frugten på en gang under omrøring. Grøden koges 1 min.

Den hældes op og afkøles.

Fløde serveres til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (17 stemmer)

Opskriften er vist 70963 gange,
og udskrevet 955 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2007-07-17 08:32:17
Rigelig med jævning, tilsæt lidt af gangen og husk at grøden bliver stivere når den køler af, drys også med lidt sukker når grøden ar hældt op, det hindre at den trækker skind.