Tofu-røræg

Tofu-røræg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Tofu

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
500 g.tofu
0.5 tsk.løgsalt
1 spsk.tamari (sojasovs), eller urtesalt hvis du vil bevare den lyse farve
0.5-1 tsk.gurkemeje
2 spsk.olie
 
Opskrift:
Tofuen moses og blandes med de øvrige ingredienser, undtagen olien. Olien varmes op, tofuen røres i, og det hele varmes godt igennem.


karakterer:
Opskriften er vist 26698 gange,
og udskrevet 292 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

PN  -  2009-11-08 00:08:11
Silken-tofu er nærmest skabt til "rør-æg" idet den er den nemmeste tofu at mose ud så det ligner almindelig røræg. Man kan eventuelt servere "rør-æggene" på ristet rugbrød og komme purløg over.