Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet kalvelever med Gremolata-smør

Grillet kalvelever med Gremolata-smør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :





Ingredienser:
6-800 g.kalvelever i skiver á 2½ cm tykkelse
2 spsk.olivenolie
 
 Gremolata smør:
50 g.smør
1 Citron reven skal heraf
2 dl.hakket Krus/bredbladet
2 fedHvidløg hakket
 Salt
 peber
 
1000 g.Kartofler
 


Opskrift:

Tænd først for grillen og begyndt med Gremolata-smørret. Rør blødgjort smør sammen med reven citronskal, hakket persille og hakket hvidløg i en skål. Smag til med salt og peber og sæt skålen i køleskabet.

Vask kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Ca. 15-20 minutter.

Fjern hinderne på leverskiverne, hvis slagteren ikke har gjort det. Hinden ligger på kanten af skiverne. Smør så leverskiverne med olivenolie og krydr dem med salt og peber.

Kom leverskiverne på grillen/grillpanden og grill dem ca. 3-4 minutter på hver side eller til kødsaften pibler op – den grillede lever må gerne være let lyserød indvendig. Servér de grillede leverskiver med nykogte kartofler og køligt Gremolatasmør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17186 gange,
og udskrevet 444 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Inge  -  0000-00-00 00:00:00
har lavet lever på grill mange gange. Det smager skønt. Prøv at pakke små nye kartofler ind i sølvpapir og grill dem i 20-25 min GUF