Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Krydret risotto ( Stegeso )

Krydret risotto ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.skært oksekød
2 løg
3 grønne peber
 evt.rød peber
1 tsk.karry
3 dl.bouillon
2 dl.tomatpure
 salt
 peber
250 g.lange ris
 
Opskrift:
Skær kødet i terninger og kom det sammen med de groft hakkede løg, strimlede pebere, hvor frøstol og kærner er fjernet, og bouillonen i den gennemfugtede stegeso. Tilsæt yderligere tomatpure og krydderier. Lad gryden stå i ovnen ved 200 grader i ¾ - 1 time, til kødet er næsten mørt. Kom risene i og kog dem med i 20 minutter. Smag retten til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 31756 gange,
og udskrevet 705 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Annette Hansen  -  2010-10-28 10:43:28
Lige meget hvad den heder den er god og hurdig at lave . Køder kan erstattes med kalkun kylling og svine småkød.

Conny  -  2010-05-15 00:33:47
Dette er en almindelig risret, og har intet med risotto at gøre. Der er milevidt forskel på de to ting.

Jacob  -  2008-07-16 17:33:08
Ordet "Risotto" er misvisende, da retten slet ikke er tilberedt som en ægte Risotto, og da der heller ikke er brugt Arborio-ris, som typisk bruges til en Risotto. Men derudover kan retten da sikkert smage got. Men Risotto har det aldrig været.