Risotto med kylling (Stegeso)

Risotto med kylling (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Risotto med kylling (Stegeso), billede 4 Risotto med kylling (Stegeso), billede 1 Risotto med kylling (Stegeso), billede 2 Risotto med kylling (Stegeso), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.kyllingefilet
 vand og aspargesvand 5 dl. i alt
 salt
250 g.is
1 ds.asparges
 karry
 peber
 
Opskrift:
Kom de optøede kyllingestykker i den gennemfugtede stegeso. Hæld vand og salt på og kog kyllingestykkerne halvmøre ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Tilsæt ris, ganske lidt karry og hvid peber. Kog risene med i 30 minutter ved samme varmegrad som før.

Varm aspargesstykkerne igennem i risottoen og smag den til. Den skal ikke smage kraftigt af karry, da denne smag ikke må overdøve aspargessmagen.

Spis flutes til.





karakterer:
Opskriften er vist 94533 gange,
og udskrevet 1100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (29 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-18 12:56:25
og bare fordi der er ost og hvidvin i gør det det heller ikke til en risotto.. En risotto er defineret af, at man rister sine ris inden brug. Så er der forskellige traditionelle opskrifter som så siger at man skal bruge hvidvin, men i sidste ende handler det om, hvorhvidt ens ris er ristet eller ej. Hvilket de forresten ikke er i dette tilfælde, ergo er det blot en ris ret med rundkornet ris.

  -   2009-10-23 08:14:01
Nej, hvor er osten og hvidvinen. Bare fordi, der er ris i er det ikke risotto!

  -   2009-07-22 14:30:10
karry har intet med risotto at gøre..