Put vand og agar-agar i en lille gryde og bring det til at koge. Sæt varmen på laveste blus og lad det simre i 5 minutter, under jævnlig omrøring. Put de resterende ingredienser i en blender/food processor. Tilsæt agar-agar-væsken. Blend alle ingredienser ved højeste hastighed i 1-2 minutter, indtil massen er cremet, idet blenderen evt. stoppes et par gange undervejs og indholdet omrøres. Hæld det i en form, og afkøl i køleskab natten over.
Tips:
Før det afkøles, kan du f.eks. tilsætte 1½ dl finthakkede olien, eller 1½ spsk kommenfrø, eller 2 spsk hakked dild, eller 2-3 fed knuste hvidløg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11202 gange, og udskrevet 122 gange.
Kommentarer
L.B. - 2008-07-16 16:26:34 Lige fra vegansk samfund :)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider