Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ostesouffle ( Stegeso )

Ostesouffle ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Souffle - Soufle

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2.5 dl.piskefløde
150 g.reven ost
 salt
 paprika
5 æggehvider
 smør
 rasp
 
Opskrift:
Pisk fløden stiv og vend ost og krydderier i. Vend de stiftpiskede æggehvider i til sidst. Kom dejen i den gennemfugtede stegeso, der er smurt med halvsmeltet smør og drysset med rasp. Bag souffleen ved 200 grader i ca. 1 time. Den er meget nem til at false sammen, da der ikke er spor af mel til at holde den. Ostesoufflen skal spises straks, og den er meget lækker. Den spises med kryddersmør og evt. henkogte, røde peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12894 gange,
og udskrevet 187 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu