Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kvarkgratin ( Stegeso )

Kvarkgratin ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kvark

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 g.røget spæk
2 løg
250 g.kvark
4 æg
100 g.reven parmesan
1.25 dl.franskbrødskrummer
 salt
 peber
 mild paprika
1 bdt.purløg
 


Opskrift:

Skær spækket i små terninger og rist dem på panden. Tag dem op med en hulske og svits derefter de grofthakkede løg. Rør kvarken op med æggene, reven ost og brødkrummer. Kom det afkølede indhold fra panden i og smag det til med krydderier. Hæld dejen i den gennemfugtede stegeso. Bag gratinen i ca. 45 minutter ved 220 grader. Til denne gratin serveres en stærk krydret tomat sauce og klippet purløg




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5702 gange,
og udskrevet 91 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu