Sellerigratin (Stegeso)

Sellerigratin (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 store selleri
2 mellemstore æbler
200 g.kogt skinke
2 skiverfrisk ananas
1.25 dl.fløde
1.25 dl.hvidvin
2 æg
1 spsk.kartoffelmel
 salt
 
Opskrift:
Skræl sellerierne og æblerne og riv begge dele groft. Skær skinken og ananasen i små terninger og bland det hele. Kom det i den gennemfugtede stegeso. Bland fløde, hvidvin, æg og mel og en anelse salt og hæld blandingen i gryden. Bag sellerien ved 220 grader i ca. 1 time. Server rørt smør til, der er smagt til med sennep.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13088 gange,
og udskrevet 283 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu