Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Forårssuppe ( Stegeso )

Forårssuppe ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
15 dl.bouillon
6 asparges
4 nye gulerødder
200 g.ærter evt. frosne
0.5 lille blomkålshoved
2 tomater
2 æg
 purløg
 
Opskrift:
Kom bouillonen i den gennemfugtede stegeso. Skræl aspargeserne og skær dem i mindre stykker. Gulerødderne skæres i skiver og blomkålen deles i små buketter. Kom det hele i gryden og kog suppen ca. 45 minutter ved 220 grader. Tilsæt ærterne nogle minutter før suppen er færdig. Skær tomaterne i skiver og læg en skive hårdkogte æg på hver. Når suppen anrettes, lægges tomatskiverne forsigtigt i tallerkenerne og drysses med fintklippet purløg eller hakket persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15930 gange,
og udskrevet 262 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu