Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffelsuppe ( Stegeso )

Kartoffelsuppe ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.melede kartofler
2-3 porrer
1 laurbærblad
1 suppevisk
15 dl.bouillon
 salt
50 g.røget spæk
1 stort løg
 purløg
 


Opskrift:

Skræl kartoflerne og skær dem og porrerne ud i småstykker. Kom grønsagerne i den gennemfugtede stegeso og hæld bouillonen på. Læg suppevisk i gryden og kog suppen ved 220 grader i 45 minutter eller så længe, at kartoflerne nemt kan pureres. Koger de helt ud er det ikke nødvendigt at purere dem, så kan de piskes ud med en gaffel eller et piskeris. Skær det røgede spæk i småterninger og rist det på en tør pande. Tag dem op med en hulske og svits derefter de grofthakkede løg. Når suppen serveres, gives flæsketerninger og løg til. Fintklippet purløg eller hakket persille drysses på suppen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 15830 gange,
og udskrevet 287 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
lækker og sund vinterspise