Urtesuppe (Stegeso)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Indsendt : Red : |
|
|
Riv de rensede grønsager groft eller skær dem i strimler.
Kom dem i den gennemfugtede stegeso.
Tilsæt bouillon og evt. salt og lad det koge ved 220 grader i ca. 45 minutter.
Strø hakket persille på lige inden anretningen.
|
|
Opskriften er vist 19370 gange,
og udskrevet 357 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer jjjjhfffjk - 2005-01-01 01:01:01 hhhhggtg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne