Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksehalesuppe ( Stegeso )

Oksehalesuppe ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - KødSupper

Hovedingrediens : Oksekød - Oksehale

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
750 g.oksehaler
0.5 laurbærblad
1 løg
2 nelliker
2 peberkorn
1 suppevisk
1.5 l.vand
 salt
 rødvin
 


Opskrift:

Del oksehalerne i mindre stykker og kom dem sammen med laurbærbladet, suppevisken, vand og salt i den gennemfugtede stegeso. Spæk løget med nelliker og peberkorn og læg det i gryden. Kog suppen ved 220 grader i 2-2½ time, til halerne er så møre at kødet næsten falder fra benene. Smag suppen til med rødvin eller madeira.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 18937 gange,
og udskrevet 384 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

FIEKOK  -  2009-04-27 16:23:21
TILFØR RETTEN.... 1 DÅSE FLÅEDE TOMATER, 2 GULERØDDER OG 2 PERSILLERØDDER. GULERØDDER I KVARTE OG PERSILLERØDDER LIGE SÅ. GIVER SUPER GODT TILBEHØR TIL KØDET OG EKS. SMAG.