Oksehalesuppe (Stegeso)

Oksehalesuppe (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - KødSupper

Hovedingrediens : Oksekød - Oksehale

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
750 g.oksehaler
0.5 laurbærblad
1 løg
2 nelliker
2 peberkorn
1 suppevisk
1.5 l.vand
 salt
 rødvin
 
Opskrift:
Del oksehalerne i mindre stykker og kom dem sammen med laurbærbladet, suppevisken, vand og salt i den gennemfugtede stegeso. Spæk løget med nelliker og peberkorn og læg det i gryden. Kog suppen ved 220 grader i 2-2½ time, til halerne er så møre at kødet næsten falder fra benene. Smag suppen til med rødvin eller madeira.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 20645 gange,
og udskrevet 424 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

FIEKOK  -  2009-04-27 16:23:21
TILFØR RETTEN.... 1 DÅSE FLÅEDE TOMATER, 2 GULERØDDER OG 2 PERSILLERØDDER. GULERØDDER I KVARTE OG PERSILLERØDDER LIGE SÅ. GIVER SUPER GODT TILBEHØR TIL KØDET OG EKS. SMAG.