Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Porrer i rødvin ( Stegeso )

Porrer i rødvin ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 porrer
 salt
 peber
2 dl.rødvin
2-3 spsk.bouillon
 
Opskrift:
Skær det grønne af porrerne og vask dem grundigt. Læg dem i den gennemfugtede stegeso og drys med salt og peber. Hæld rødvin og bouillon ved. Porrerne er møre på ca. 35 minutter ved 220 grader. Kogevandet kan jævnes, men gives der kartoffelmos til, er det ikke nødvendigt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13040 gange,
og udskrevet 228 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu