Rødkål (Stegeso)

Rødkål (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rødkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.rødkålshoved
1 løg
2 nelliker
0.5 laurbærblad
1 stort surt æble
1 dl.æblemost eller ribssaft
 salt
 
Opskrift:
Det er nemt at lave rødkålen i en stegeso, da den passer sig selv under hele kogetiden. Snit rødkålen og kom den i den gennemfugtede stegeso. Pil løget og spæk det med nelliker og laurbærblad. Riv æblet groft og kom det i rødkålen. Tilsæt salt og æblemost. Rødkålen er mør på 1½-2 timer ved 170 grader. Kogetiden er afhængig af, hvor fint kålen er snittet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (16 stemmer)

Opskriften er vist 28716 gange,
og udskrevet 631 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu