Champignontærte

Champignontærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 dl.olivenolie
100 g.grahamsmel
100 g.hvedemel
1 dl.vand
4 spsk.olivenolie
2 løg
2 porrer
250 g.champignon
1 spsk.merian
120 g.cashewnødder
2 dl.sojamælk
2 fedhvidløg
 
Opskrift:
Olien gnides ind i melet med fingrene, vandet tilsættes, og dejen æltes let sammen til en lind dej. Vandmængden kan svinge lidt, alt efter temperatur og meltype. En tærteform med en diameter på 29 cm smøres, og dejen trykkes ud i formen og op langs kanterne med fingerspidserne. Man prikker dejen med en gaffel og forbager den 15 min. ved 200 grader.

Løg, porrer, champignon snittes og svitses i olien, og der tilsættes merian. Simrer ca. 10 minutter - der kan tilsættes vand, sojamælk eller grøntsagsbouillon, hvis fyldet bliver for tørt. Cashewnødderne blendes med sojamælk og hvidløg. Denne blanding vendes i det svitsede fyld, og der tilsættes evt. salt efter behov. Det hele fyldes i tærtebunden, og tærten bages i 20 min. ved 200 grader





karakterer:
Opskriften er vist 37969 gange,
og udskrevet 1012 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-19 10:45:32
God tærtebund; interessant blanding med cashewnødder og sojamælk.