Laksesovs

Laksesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.fersk laksefilet uden skind og ben
5 dl.Karolines Sauce Naturel
 
1 tsk.friskpresset citronsaft
1 dl.frisk hakket dild
0.5 tsk.groft salt
 peber
 
 små dildkviste.
 frisk revet Grana ost eller pastaost.
 
Opskrift:
Skær fiskekødet i tern (ca. 2 x 2 cm).

Bring Sauce Naturel i kog i en tykbundet gryde. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt citronsaft, dild, salt og peber. Sluk for varmen.

Vend forsigtigt laksen i og læg låg på gryden. Lad fisken trække i ca. 4 min., til den er fast og lyserød.

Smag saucen til.





karakterer:
Opskriften er vist 20185 gange,
og udskrevet 227 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-02-20 13:02:52
Det er en lækker ret jeg har lavet mange gange. Jeg tilføjer dog et bundt forårsløg i skiver, 2-3 fed knust hvidløg og bruger Mornay sauce.