Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammegryde med ris

Lammegryde med ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.udbenet lammekølle
2 løg
1 lille stykke frisk ingefær
2 fedhvidløg
2 spsk.smør
3 spsk.koncentreret tomatpuré
2 spsk.karry
0.5 tsk.friskstødt koriander
1 stykke hel kanel
200 g.langkornede ris
1 tsk.salt
0.5 tsk.friskkværnet sort peber
1 bdt.mynte
 


Opskrift:

Kødet tørres grundigt med en hårdt opvredet klud og skæres i smalle strimler. Løg og hvidløg pilles, ingefæren skrælles. Løg og ingefær hakkes fint.

Smørret smeltes, og kødet brunes ad flere gange. Løg og ingefær vendes i, og hvidløgsfeddene presses ned i gryden. Tomatpuréen røres i, og alt simres sammen i 2 minutter. Krydderierne og 1 L vand tilsættes, alt bringes i kog og koges derefter 30 minutter for svag varme.

Risene røres i efter de 30 minutter, og alt koges under låg og for svag varme i 20 minutter og smages derefter til med salt og peber.

Mynten skylles, slynges tør, bladene plukkes af stilkene og snittes i fine strimler. Kanelstangen tages op af gryden, og den snittede mynte drysses over.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6614 gange,
og udskrevet 96 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu