Frisk persille eller koriander Frisk persille eller koriander
solsikkekerner eller sesamfrø solsikkekerner eller sesamfrø
Opskrift:
Kassér opblødningsvandet og tilsæt 8 dl vand til linserne. Tilsæt løg. Lad det simre indtil linserne er bløde (ca. 15 min.), og tilsæt salt efter behov.
Opvarm olien på en pande og tilsæt sennepsfrøene. Når de popper, tilsættes kommen og karry. Steg et minuts tid. Tag af ilden og tilsæt hvidløg, gurkemeje og chilipulver.
Hæld olieblandingen i linserne, omrør og servér. Pyntes med frisk persille (eller bedre: friske korianderblade). Du kan også riste nogle solsikkekerner eller sesamfrø, som kan drysses over.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(12 stemmer)
Opskriften er vist 38361 gange, og udskrevet 623 gange.
Kommentarer
Anne - 2016-05-17 09:33:55 Røde linser skal ikke opblødes ....
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider