Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegte æbler ( Stegeso )

Stegte æbler ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 æbler
4 spsk.sukker
4 spsk.hakkede mandler
4 spsk.rosiner
1 spsk.rom
1.25 dl.hvidvin eller fløde
1 knsp.kanel
1 tsk.smør
 
Opskrift:
Fjern kærnehuset fra æblerne. Rør sukker, mandler, rosiner og rom sammen og fyld det i æblerne. Stil dem i den gennemfugtede stegeso. Hæld hvidvin eller fløde ved. Steg æblerne ved 250 grader i 35-45 minutter . Spis æblerne varme eller lunkne.

Tips:

Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende anvendes til de søde ting. De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 10107 gange,
og udskrevet 148 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu