Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegte æbler ( Stegeso )

Stegte æbler ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 æbler
4 spsk.sukker
4 spsk.hakkede mandler
4 spsk.rosiner
1 spsk.rom
1.25 dl.hvidvin eller fløde
1 knsp.kanel
1 tsk.smør
 


Opskrift:

Fjern kærnehuset fra æblerne. Rør sukker, mandler, rosiner og rom sammen og fyld det i æblerne. Stil dem i den gennemfugtede stegeso. Hæld hvidvin eller fløde ved. Steg æblerne ved 250 grader i 35-45 minutter . Spis æblerne varme eller lunkne.

Tips:

Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende anvendes til de søde ting. De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 9635 gange,
og udskrevet 129 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu