Mandelæbler (Stegeso)

Mandelæbler (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 æbler
75 g.mandelsnitter
100 g.sukker
2 æg
2 spsk.rasp
 brunt sukker
 mandelflager
 
Opskrift:
Skræl æblerne og stik kærnehuset ud. Stil dem i den gennemfugtede stegeso. Bland mandelsnitterne med halvdelen af sukkeret og kom det i æblerne. Pisk resten af sukkeret med æggene, så det skummer. Kom rasp i og fordel det over æblerne. Bag æblerne ved 250 grader i 35-45 minutter, til de er møre. Strø brunt sukker på æblerne og drys mandelflager på. Lad gryden stå i ovnen et øjeblik uden låg, så sukkeret glaserer.

Tips:

Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende anvendes til de søde ting. De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.





karakterer:
Opskriften er vist 11008 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu