Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Varm æblekage ( Stegeso )

Varm æblekage ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Varm DessertRet : Varm Dessert - Dessertkager

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
60 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 Æbler, syrlige 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
10 Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Pisk æggene godt med sukker. Tilsæt mel og bagepulver. Riv æblerne og kom dem i dejen sammen med snittede mandler. Hæld dejen i den gennemfugtede stegeso, der er smurt med halvsmeltet smør. Bag desserten ved 200 grader i ca. 45 minutter. Æblekagen kan spises varm eller lunken med iskoldt flødeskum eller cremesauce til.

Tips:

Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende anvendes til de søde ting. De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16135 gange,
og udskrevet 333 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 6160 (1466 kcal)
KJ pr. Pers. 1540 (366 kcal)
Vægt ialt 904 gram
Vægt pr. Pers. 226 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 681 KJ (162 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 5.0 gram
Kulhydrat 24.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu