Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æble-risbudding ( Stegeso )

Æble-risbudding ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Varm budding

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
325 g.ris
6 dl.mælk
250 g.kvark
4-6 spsk.sukker
2 tsk.vanillesukker
2 dl.rosiner
500 g.syrlige æbler
1 spsk.smør
0.5 dl.rom
 


Opskrift:

Kom ris og mælk i den gennemfugtede stegeso. Kog det ved 170 grader i ca. ½ time. Tilsæt sukker, rosiner, kvark og vanillesukker, der er rørt sammen. Bland tynde æblesnitter i. bag buddingen ved 200 grader i ca. 1 time. Skulle æblerne have saftet så meget at buddingen er for tynd, kan den koges yderligere uden låg ved 150 grader, til den er passende i konsistensen. Hæld rommen over buddingen ved anretningen og spis den varm eller lunken.

Tips:

Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende anvendes til de søde ting. De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9469 gange,
og udskrevet 106 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu