Nøddebudding med jordbærsauce (Stegeso)

Nøddebudding med jordbærsauce (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Varm budding

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æg
160 g.sukker
2 tsk.vanillesukker
150 g.nøddekerner
500 g.kvark
4 spsk.kartoffelmel
2.5 dl.mælk
 jordbær
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker skummende og rør de revne nøddekerner i. Bland kvark og mælk og kom kartoffelmelet i. Bland det hele og kom det i den gennemfugtede stegeso. Bag buddingen ved 250 grader i ca. 1 ¼ time. Jordbærsaucen laves af friske jordbær, der blot pureres i en blender eller moses helt ud med en gaffel. Der kan evt. tilsættes lidt sukker og citronsaft. Buddingen spises varm.

Tips:

Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende anvendes til de søde ting. De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.





karakterer:
Opskriften er vist 10633 gange,
og udskrevet 172 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu