Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nøddebudding med jordbærsauce ( Stegeso )

Nøddebudding med jordbærsauce ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Varm budding

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 æg
160 g.sukker
2 tsk.vanillesukker eller korn af ½ stang vanille
150 g.nøddekerner
500 g.kvark
4 spsk.kartoffelmel
2.5 dl.mælk
 jordbær
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker skummende og rør de revne nøddekerner i. Bland kvark og mælk og kom kartoffelmelet i. Bland det hele og kom det i den gennemfugtede stegeso. Bag buddingen ved 250 grader i ca. 1 ¼ time. Jordbærsaucen laves af friske jordbær, der blot pureres i en blender eller moses helt ud med en gaffel. Der kan evt. tilsættes lidt sukker og citronsaft. Buddingen spises varm.

Tips:

Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende anvendes til de søde ting. De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9111 gange,
og udskrevet 135 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu