Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tyroler kirsebærkage ( Stegeso )

Tyroler kirsebærkage ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Dessertkager

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.kvark
2.5 dl.mælk
160 g.sukker
4 tsk.vanillesukker eller kornene af 1 stang vanille
4 spsk.kartoffelmel
4 æggeblommer
500 g.syltekirsebær
2 bananer
2-3 spsk.rosiner
4 æggehvider
 
Opskrift:
Rør mælk, sukker, vanille, æggeblommer og mel sammen med kvarken til en glat dej. Tilsæt de udstenede kirsebær, bananskiver og rosiner. Vend til sidst forsigtigt de stiftpiskede æggehvider i. Hæld dejen i en gennemfugtet stegeso. Bag kagen ved 220 grader i ca. 1 ¼ time. Der kan serveres en kirsebærsauce til lavet af kirsebærsaft, der er jævnet ganske lidt.

Tips:

Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende anvendes til de søde ting. De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12900 gange,
og udskrevet 145 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu