Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Frugtkage ( Stegeso )

Frugtkage ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Dessertkager

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
6-7 tynde skiver formfranskbrød
2.5 dl.mælk
50 g.smør eller margarine
80 g.sukker
2 æggeblommer
2 spsk.hvedemel
1 knsp.bagepulver
2 spsk.reven nøddekerner
0.5 citron reven skal heraf
2 æggehvider
750 g.frugt af forskellig slags
2 spsk.rasp
2 spsk.sukker
1 knsp.kanel
 smør
 


Opskrift:

Hæld mælken over brødskiverne, hvor skorperne er fjernede. Mens brødskiverne suger fugtigheden, røres det blødgjorte fedtstof med sukker og æggeblommer. Mel, bagepulver og citronskal tilsættes. Kom derefter det udblødte brød i dejen. Vend forsigtigt de stiftpiskede æggehvider i dejen. Kom halvdelen af den i den gennemfugtede stegeso. På dejen lægges småtskåren frugt, som strøs med sukker. Resten af dejen lægges over frugten. Bland rasp med sukker og kanel og drys det over. Kom smørklatter på. Bag kagen ved 220 grader i ca. 1 time. Denne kage kan spises varm eller kold med cremesauce til.

Tips:

Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende anvendes til de søde ting. De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10739 gange,
og udskrevet 132 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu