Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svesker med mandellåg ( Stegeso )

Svesker med mandellåg ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.svesker med sten
150 g.hvedemel
160 g.sukker
75 g.mandler
125 g.smør eller margarine
 
Opskrift:
Læg sveskerne i blød, kog dem og udsten dem, inden de lægges i den gennemfugtede stegeso. Riv mandlerne. Smuldr mel og fedtstof med sukker og mandler. Drys dette over sveskerne. Gab desserten ved 220 grader i ca. 1 ¼ time. Spis evt. flødeskum til. I stedet for svesker kan anvendes kirsebær, abrikoser eller æbler.

Tips:

Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende anvendes til de søde ting. De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8217 gange,
og udskrevet 143 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Hanne  -  2011-11-30 10:53:52
Da min stegeso er emaljeret/glat indeni giver den vel ikke afamag - eller gør den?