Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Farseret lammebov III

Farseret lammebov III, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.lammebov
 salt
 Peber
 smør/ olie
200 ml.hvidvin
1 ds.hakkede tomater
 
 Fars:
2 skiverfranskbrød
1 stort løg
1 fedhvidløg
1 hårdkogt æg
150 g.kogt skinke
3 kyllingelevere
1 bdt.persille
 esdragon
 basilikum
 


Tilbehør:
Den kan serveres med bagte kartofler, grønne bønner og en god sauce af skyen.
Opskrift:

Udblød brødskiverne i vin og tryk dem af. Rør brødet sammen med hakket løg, knust hvidløg, hakket æg, hakket skinke, blendet lever, klippede krydderurter, salt og peber.

Bred farsen i et tykt lag over den udbenede lammebov, rul den sammen og sy med bomuldsgarn tæt for åbningen. Gnid md salt og peber.

Brun stegen i halvt smør, halvt olie, dæmp varmen og hæld vin ved. Steg ca 1 time under låg, vend stegen ofte.

Kog skyen ind med tomaterne, jævn med maizenamel og smag til med krydderier.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11263 gange,
og udskrevet 208 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu