Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Farseret lammebov III

Farseret lammebov III, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.lammebov
 salt
 Peber
 smør/ olie
200 ml.hvidvin
1 ds.hakkede tomater
 
 Fars:
2 skiverfranskbrød
1 stort løg
1 fedhvidløg
1 hårdkogt æg
150 g.kogt skinke
3 kyllingelevere
1 bdt.persille
 esdragon
 basilikum
 
Opskrift:
Udblød brødskiverne i vin og tryk dem af. Rør brødet sammen med hakket løg, knust hvidløg, hakket æg, hakket skinke, blendet lever, klippede krydderurter, salt og peber.

Bred farsen i et tykt lag over den udbenede lammebov, rul den sammen og sy med bomuldsgarn tæt for åbningen. Gnid md salt og peber.

Brun stegen i halvt smør, halvt olie, dæmp varmen og hæld vin ved. Steg ca 1 time under låg, vend stegen ofte.

Kog skyen ind med tomaterne, jævn med maizenamel og smag til med krydderier.

Den kan serveres med bagte kartofler, grønne bønner og en god sauce af skyen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11345 gange,
og udskrevet 212 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu