Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammepilaff

Lammepilaff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Stegt/Kogt (Rester)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 løg
2 dl.parboiled ris
1 spsk.olie
1 stilk bladselleri
1 grøn peberfrugt
1 fedpresset hvidløg
3 dl.bouillon
200 g.stegt lammekød (rest)
0.5 agurk
 salt
 peber
 


Opskrift:

Løget skæres i små terninger. Løg og ris svitses i en gryde i olien, til det er gyldent. Bladselleri og peberfrugt skæres i små terninger og svitses med. Hvidløg og bouillon kommes i gryden, og det koger ca. 10 min under låg.

Lammekødet skæres i meget små tern. Agurken halveres og skæres i skiver. Lammekød og agurk røres i risene og varmes igennem 3-4 min.

Der tilsættes evt. lidt mere bouillon og pilaffen smages til med salt og peber. Serveres med revet parmesanost.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9086 gange,
og udskrevet 201 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu