Rødvinsfrikadeller

Rødvinsfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :
Rødvinsfrikadeller, billede 4 Rødvinsfrikadeller, billede 1 Rødvinsfrikadeller, billede 2 Rødvinsfrikadeller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.hakket oksekød
250 g.hakket flæskekød
1 løg, Hakket
1 fedhvidløg, presset
2 æg
1.5 dl.rasp
1 spsk.grahamsmel
 Salt
 friskkværnet peber
2 dl.rødvin
 Fedtstof til stegning
 
Opskrift:
Rør farsen som ved alm frikadeller.

Hviler i køleskab 1 time gerne længere.

Sættes på panden som små frikadeller.


karakterer:
Opskriften er vist 50096 gange,
og udskrevet 1058 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lisbeth  -  2009-11-01 21:18:13
De smager rigtig godt med "Jensens´s bøfhus favoritsovs" og hasselbagte kartofler. Vi var alle meget begejstret for dellerne.

Berit  -  2008-03-23 15:38:45
Løgene skal finthakkes, ellers går dellerne fra hinanden.

Hanne  -  2008-03-23 13:31:35
Jeg vil bestemt ikke anbefale dem. Der var ingen i vores familie, derkunne lide dem. Vi spiste et par stykker. Resten blev smidt ud.

khansen  -  2008-03-05 15:48:15
rigtig lækkert!!! men mangler lige lidt persille i farsen, prøv det, det bliver bare lækkert!

Irene  -  0000-00-00 00:00:00
meget lækre til frokosten