Risotto alla golosa Risotto med kød og grønsager

Risotto alla golosa Risotto med kød og grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov uden ben

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Salling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 løg
2 røde peberfrugter
250 g.kalvebov uden ben
2 spsk.olivenolie
2 spsk.smør
 Salt
 friskkværnet peber
1 l.kalve- eller grønsagsbouillon
300 g.rundkornede ris (Aborio)
150 g.bælgede ærter (friske eller frosne)
1 knsp.saf
 
Opskrift:
Pil og hak løgene. Rens peberfrugterne for frøstol og kerner og skær dem i smalle strimler. Skær kødet i 1 cm. store terninger. Kom olie og halvdelen af smørret i en gryde. Svits de hakkede løg og kødterningerne heri - kødet skal blive lysebrunt. Kom peberfrugtstrimlerne i og krydr med salt og peber. Hæld 2-3 spsk. af bouillonen ved og lad blandingen snurre 10-15 min. Brimg imens resten af bouillonen i kog. Bland risene i retten og tilsæt bouillonen lidt af gangen, så risene når at opsuge væden mellem hver tilsætning. Læg låg på gryden. Retten skal ialt koge 20 min. Bland ærterne i retten de sidste min, af kogetiden. Frosne ærter skal blot varme igennem. Udrør safran i lidt bouillon og kom ogaå det i tilsidst. Bland resten af smørret og den revne ost i retten lige inden serveringen. Kom yderligere bouillon i retten, efterhånden som risene når at opsuge væden. Læg låg på - risene skal i alt have 20 min. Smag retten til med salt og peber og vend resten af smørret i sammen med halvdelen af osten.

Servér resten af osten til eller drys den over retten lige inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 28781 gange,
og udskrevet 588 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-07 19:59:48
Hvor meget ost skal i denne ret?