Risotto alla golosa Risotto med kød og grønsager
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov uden ben Oprindelsesland : Italien Kilde : Salling Indsendt : Red: |
|
|
Pil og hak løgene. Rens peberfrugterne for frøstol og kerner og skær dem i
smalle strimler.
Skær kødet i 1 cm. store terninger. Kom olie og halvdelen af smørret i en
gryde. Svits de hakkede løg og kødterningerne heri - kødet skal blive lysebrunt.
Kom peberfrugtstrimlerne i og krydr med salt og peber. Hæld 2-3 spsk. af
bouillonen ved og lad blandingen snurre 10-15 min. Brimg imens resten
af bouillonen i kog. Bland risene i retten og tilsæt bouillonen lidt af gangen,
så risene når at opsuge væden mellem hver tilsætning. Læg låg på gryden.
Retten skal ialt koge 20 min. Bland ærterne i retten de sidste min, af
kogetiden. Frosne ærter skal blot varme igennem. Udrør safran i lidt bouillon
og kom ogaå det i tilsidst. Bland resten af smørret og den revne ost i retten
lige inden serveringen. Kom yderligere bouillon i retten, efterhånden som risene
når at opsuge væden. Læg låg på - risene skal i alt have 20 min.
Smag retten til med salt og peber og vend resten af smørret i sammen med
halvdelen af osten.
Servér resten af osten til eller drys den over retten lige inden servering. |
|
Opskriften er vist 28221 gange,
og udskrevet 582 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer - 2008-01-07 19:59:48 Hvor meget ost skal i denne ret? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne