Farserede æg med spinat

Farserede æg med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 5 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Farserede æg med spinat, billede 4 Farserede æg med spinat, billede 1 Farserede æg med spinat, billede 2 Farserede æg med spinat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Panering:
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
  Stegning:
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Dampet spinat:
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
450 gram Helbladet spinat, dybfrost
   
Opskrift:
Kog æggene 5 -6 minutter, afkøl dem i koldt vand og pil dem.

Lav farsen af kød, mel og rasp. Rør æg og vand i og krydr farsen med salt og peber. Lad farsen hvile i 20 minutter.

Rul æggene i mel. Læg en portion fars på en stykke bagepapir, læg et æg midt på farsen og brug papiret til at rulle farsen rundt om ægget.

Paner de farserede æg i pisket æg og rasp, før de steges på en opvarmet pande med smør og olie. Brun hurtigt æggene og lad den stege videre i ca 15 minutter.

Spinaten tøs op og vanden sies fra.

På en pande svitses de hakkede løg i olivenolie, tilsæt skivede champignon og rist videre. Spinaten presses fri for væde og tilsættes sammen med salt og peber. Serveres til de farserede æg.


karakterer:
Opskriften er vist 111413 gange,
og udskrevet 2361 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (114 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9183 (2186 kcal)
KJ pr. Pers. 1836 (437 kcal)
Vægt ialt 2001 gram
Vægt pr. Pers. 400 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 458 KJ (109 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 6.9 gram
Kulhydrat 3.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu