Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Farserede æg med spinat

Farserede æg med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 5 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Farserede æg med spinat, billede 4 Farserede æg med spinat, billede 1 Farserede æg med spinat, billede 2 Farserede æg med spinat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
500 gram Kalv og flæsk. hakket 16%
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Panering:
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
  Stegning:
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Dampet spinat:
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
450 gram Helbladet spinat, dybfrost
   


Opskrift:

Kog æggene 5 -6 minutter, afkøl dem i koldt vand og pil dem.

Lav farsen af kød, mel og rasp. Rør æg og vand i og krydr farsen med salt og peber. Lad farsen hvile i 20 minutter.

Rul æggene i mel. Læg en portion fars på en stykke bagepapir, læg et æg midt på farsen og brug papiret til at rulle farsen rundt om ægget.

Paner de farserede æg i pisket æg og rasp, før de steges på en opvarmet pande med smør og olie. Brun hurtigt æggene og lad den stege videre i ca 15 minutter.

Spinaten tøs op og vanden sies fra.

På en pande svitses de hakkede løg i olivenolie, tilsæt skivede champignon og rist videre. Spinaten presses fri for væde og tilsættes sammen med salt og peber. Serveres til de farserede æg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (107 stemmer)

Opskriften er vist 106764 gange,
og udskrevet 2315 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu