Marineret Flank steak

Marineret Flank steak, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Oksekød - Okseflankesteaks

Ukendt oprindelseslandKilde : Salling

Indsendt :
Marineret Flank steak, billede 4 Marineret Flank steak, billede 1 Marineret Flank steak, billede 2 Marineret Flank steak, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 g.flankesteak
 
 Lage:
1.5 dl.olie
0.5 dl.kikkomann soya
1 stor spsk honning
2 spsk.rødvinseddike
1 fedhvidløg
1.5 tsk.ingefær
 masser af purløg
 
Opskrift:
Kødet ligger i lagen i mindst 8 timer Steges på pande, gryde eller grill som en stor bøf, 7-8 min. på hver side. Skæres herefter skråt, ligesom laks, i tynde skiver.

Serveres med bagte kartofler og salat, eller grøntsager og flutes.


karakterer:
Opskriften er vist 186826 gange,
og udskrevet 2342 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (35 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Michel  -  2013-03-26 20:59:03
Den korrekte betegnelse er, "Bavette".

slagterknejt  -  2011-04-15 23:32:50
Det er en udskæring der sidder på maven/buén af oksen og er ikke et speciel stykke mørt kød men bliver et ok stykke når det bliver tilberedt ordenligt og forsvarligt på panden. Hvidløgsmarineret og 6-7 min på hver side;-) men vil klart anbefale grill;-)

Hanne   -  2010-07-12 09:21:45
Hvad er flanksteaken for en udskæring?