Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Carpacchio med rucola og parmesan

Carpacchio med rucola og parmesan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Salling

Indsendt :


Carpacchio med rucola og parmesan, billede 4 Carpacchio med rucola og parmesan, billede 1 Carpacchio med rucola og parmesan, billede 2 Carpacchio med rucola og parmesan, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 g.velhængt okse- eller kalvefilet i papirtynde skiver
4 spsk.kraftig olivenolie
1 bdt.rucola-salat eller lidt radicchio
50 g.frisk parmesan ost i tynde flager
 Friskkværnet peber
 havsalt
 
Opskrift:
Pensel to store tallerkener med lidt af olivenolien. Bank evt. kødskiverne let med bagsiden af hånden og anret dem med salaten på 2 tallerkener.Stænk olivenolie over, drys osten på og krydder retten med friskkværnet peber samt salt og lad den trække, mens de Sicilianske landboller lunes.

Serveres med kold hvidvin og flûtes eller f.eks. Sicilianske landboller med oregano.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (13 stemmer)

Opskriften er vist 46270 gange,
og udskrevet 1060 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

hb  -  2008-05-17 09:05:54
HUSK : Flutes

Hanne  -  0000-00-00 00:00:00
olivenolie kan blendes med citron ( citron hører til dressingen) og basilikum