Cappacio

Cappacio, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Okseculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.røget culotte skåret i papirtynde skiver
8 hvide champignons skåret i papirtynde skiver
4 spsk.god olivenolie
50 g.høvlet parmesanost
 groft salt
 friskkværnet peber
4 skivercitron
 frisk persille
 
Opskrift:
Fordel kødet i ét lag på hver tallerken. Læg champignonskiver i en krans omkring kødet. Dryp med olivenolie og drys med parmesanspåner samt salt og peber. Pynt med citron og persille. Serveres med italiensk brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (9 stemmer)

Opskriften er vist 24690 gange,
og udskrevet 488 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu