Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ribsgele med rød portvin

Ribsgele med rød portvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Gele

Hovedingrediens : Bær - Ribs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ribsgele med rød portvin, billede 4 Ribsgele med rød portvin, billede 1 Ribsgele med rød portvin, billede 2 Ribsgele med rød portvin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
7 dl.usødet ribssaft
350 g.sukker
0.5 dl.rød portvin
1 brevTørsleffs Blå Melatin
2 spsk.sukker
 
 Atamon til skylning af glas
 
Opskrift:
Saft og sukker bringes i kog. Portvin til-sættes. Blå Melatin blandes med 2 spsk. sukker og drysses under omrøring iden kogende saft. Koges igennem i 1 min. Beregn først kogetiden fra det øjeblik, hvor hele overfladen bobler.

fjernes fra varmen, skummes og hældes på små Atamonskyllede glas, der straks lukkes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 23174 gange,
og udskrevet 396 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu