Rå ribsgelé

Rå ribsgelé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Gele

Hovedingrediens : Bær - Ribs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.knapt modne ribs
 
 Til hver liter siet saft:
 1 kg sukker
 1 tsk. flydende Atamon
 
Opskrift:
Saften vrides ud af de rå bær. Sukker og Atamon drysses i saften under omrøring. Når sukkeret er smeltet, og saften begynder at gelere, fyldes den i Atamonskyllede geléglas, der lukkes nogle dage efter.





karakterer:
Opskriften er vist 27303 gange,
og udskrevet 507 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-09-24 14:39:22
Skal saften ikke koge for at smelte sukkeret?