Røget laks med vagtelæg og citroncreme

Røget laks med vagtelæg og citroncreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Røget laks med vagtelæg og citroncreme, billede 4 Røget laks med vagtelæg og citroncreme, billede 1 Røget laks med vagtelæg og citroncreme, billede 2 Røget laks med vagtelæg og citroncreme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 pæne skiver røget laks
8 vagtelæg
 rucolasalat
 kørvel eller dild
 Citroncreme
4 spsk.cremefraiche 38%
2 tsk.revet citronskal
 lidt citronsaft
 salt
 peber
 
 ristet toastbrød eller flutes
 
Opskrift:
Kog vagtelæggen i 3 minutter afkøl, pil og halvere dem.

Læg lakseskiverne på tallerkner så de dækker mest muligt.

Pisk cremefraiche stiv og rør den med citronskal og smag den godt til med saft og peber salt.

Fordel salaten over laksen som en rede og form et æg af citroncreme og læg det i midten sammen med de halve vagtelæg.

Serveres med lune skiver brød.





karakterer:
Opskriften er vist 76311 gange,
og udskrevet 2103 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-02-04 13:37:46
Vi pyntede tallerknen af med sort stenbidderrogn.