Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget laks med vagtelæg og citroncreme

Røget laks med vagtelæg og citroncreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Røget laks med vagtelæg og citroncreme, billede 4 Røget laks med vagtelæg og citroncreme, billede 1 Røget laks med vagtelæg og citroncreme, billede 2 Røget laks med vagtelæg og citroncreme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 pæne skiver røget laks
8 vagtelæg
 rucolasalat
 kørvel eller dild
 Cironcreme
4 spsk.cremefraiche 38 %
2 tsk.revet citronskal
 lidt citronsaft
 salt
 peber
 
 ristet toastbrød eller flutes
 
Opskrift:
Kog vagtelæggen i 3 minutter afkøl, pil og halvere dem.

Læg lakseskiverne på tallerkner så de dækker mest muligt.

Pisk cremefraiche stiv og rør den med citronskal og smag den godt til med saft og peber salt.

Fordel salaten over laksen som en rede og form et æg af citroncreme og læg det i midten sammen med de halve vagtelæg.

Serveres med lune skiver brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (8 stemmer)

Opskriften er vist 67693 gange,
og udskrevet 2053 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2008-02-04 13:37:46
Vi pyntede tallerknen af med sort stenbidderrogn.