Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Cognacæg

Cognacæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.marcipan
2 spsk.cognac
1 ps.mørk overtrækschokolade
1 ps.lys chokolade
1 ps.hvid chokolade
 


Opskrift:

Ælt marcipanen med cognac. Form ca. 50 små æg.

Dyp æggene i smeltet , mørk chokolade.

Lad chokoladen størkne og dekorér som vagtelæg med smeltet hvid og lys chokolade




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (8 stemmer)

Opskriften er vist 20064 gange,
og udskrevet 254 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu