Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Medaljoner og majs på grill med limesmør og tomatsalat

Medaljoner og majs på grill med limesmør og tomatsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 medaljoner af svinefilet 2½ cm tykke a ca. 100 g
1 spsk.olivenolie
2 majskolber
 salt
 peber
 
 Limesmør:
50-75 g.smør
1 lime
1-2 fedhvidløg
 frisk koriander
 
 Tomatsalat:
4-6 tomater
1 rødløg
 frisk koriander
 
 Dressing:
1 lime
2 spsk.olivenolie
 
 
 Tilbehør:
250 g.brød
 


Opskrift:

Rør smør med reven skal og saft af ½-1 lime, finthakket hvidløg, plukket koriander, salt og peber. Stil limesmørret i køleskab i mindst 10 minutter. Skær tomaterne i skiver og læg dem i et fad. Drys med finthakket løg og plukket koriander. Krydr med salt og peber. Rør limesaft med olivenolie og kom dressingen over. Kog majskolberne ca. 10 minutter. Del dem i tre-fire stykker. Pensl majs og kødet med olie og krydr med salt og peber. Grill kødet 4-5 minutter på hver side. Vend det af og til. Grill majsene sammen med kødet. De vendes også af og til. Servèr limesmørret til kød og majs, evt. med lime til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7552 gange,
og udskrevet 104 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu