ananasskiver fra dåse i egen saft2 ananasskiver fra dåse i egen saft
2
dl.
ananassaft2 dl. ananassaft
1
spsk.
citronsaft1 spsk. citronsaft
0.5
tsk.
sukker0.5 tsk. sukker
Lidt sojasauce Lidt sojasauce
1.5
tsk.
maizena1.5 tsk. maizena
salt salt
peber peber
Opskrift:
Bland det hakkede kød, krydderurter og chili i en skål.
Lad ananasringene dryppe af, gem saften.
Del hver ananasring i seks stykker og lav 12 bøffer af farsen.
Bank dem let flade og læg et stykke ananas midt på og pak det ind i hver bøf.
Brun kødbollerne uden ekstra fedt på begge sider i en slip-let pande.
Hæld ananassaft og citronsaft i en stor kasserolle, kom kødbollerne i og lad dem småstege 12-15 minutter under låg. Tag kødet op og hold det varmt.
Smag fonden til med sukker og sojasauce.
Tilsæt maizena rørt med lidt vand.
Kog saucen op under omrøring, smag til med salt og peber og hæld den over kødbollerne.
Serveres med løse ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7416 gange, og udskrevet 158 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider